Jo!

Nga: Dashamir Dini

Dashamir Dini

Dashamir Dini

Jo more jo,
nuk dua te shoh oren!
Nuk dua te di
sa kohe kane kaluar qe kur erdha
dhe sa kohe kane mbetur per te ikur!

Tashme
jeta ime
eshte
nje histori dashurie
gati e harruar.

Qeverite
preokupohen
qe te mos mbeten pa ngrene
prapanicat e gejve.

Dua te pij edhe nje kupe
te mbushur me puthje
nga buzet tuaja,dashurija ime...

E pastaj,
te nisem i dehur...
per ne Askund.