...

Nga: Klodian Kojashi

Klodian Kojashi

Klodian Kojashi

Sonte jemi bashke
jo pse jemi dy
dhe as per faktin qe jemi afer
por sepse jemi bashke brenda teje
jemi bashke brenda meje
e ne te njejten kohe jemi krejtesisht te lire
Vetem njerezit e lire si ne
kane pushtetin
me fillu ne kte bote nje ngjarje te re
Sepse me ken bashke
asht pasoja e asnji shkaku