Zymti!

Nga: Amazona Hajdaraj

Sonte nuk ka natë,
ka veç pika shiu
që ndriçojnë pullazin e vjetër.
Dikund, nje kumbonë ka ra në heshtje
dhe vezhgon
mëkatet e kohës që lagen nga shiu... 
 

Photo: A. Ak

Photo: A. Ak