Natë

Nga: Abigel Salem

Nate...
Shi...
Ftohte...
Kurmin tim 
Nuk ka kush ta ngrohe...
Engjejt flene
ne çarçafe te bardhe
te parfumuar
Demonet hedhin valle
neper trotuare
gjethe mbuluar...
Nate...
Shi...
Vetmi...
Permendore kripe
dhe ca buze te thara 
lulesh gojeujku...