"Serbofilët hapur në dëm të çeshtjes kombëtare shqiptare"

Nga: Hysamedin Feraj

Në Kosovë serbofilët e udhehëqur nga Hashim Thaçi dolën hapur kundër Gjermanisë dhe Anglisë e në krah të Rusisë;
Në Shqipëri serbofilët shfrytëzuan rastin ta sulmojnë Mithat Frashërin pse nuk kishte luftuar kundë Gjermanisë naziste por kishte demaskuar kolaboracionistët komunistë shqiptar si kolaboracionistë me armiqtë më afatgjatë dhe më gjakatarët të shqiptarëve: serbët dhe Rusinë. Kolaboracionistë që konsideronin rrezik anglo-amerikanët atëherë, dhe që duket se janë të njëjtët sot.
Ky ishte viti i daljes më hapur të serbofilëve shqiptarë në Kosovë, në Maqedoni, dhe sigurisht në Shqipëri.
E vetmja mundësi e ndalimit të tyre mbetet Kosova, sepse ka ende koncept populli, kombi, VETËVENDOSJEJE!
Mbështetja e saj me çdo mundësi është mundësia e vetes tonë të bëhemi aktualitet dhe real.